Vi možete slobodno odabrati tkaninu ili kombinaciju, vrstu šivanja ili doradu tako da pristaje Vašem jedinstvenom stilu interijera ili osobnom ukusu.
Također ste u mogućnosti odrediti točno koliko će biti duga, kratka ili široka zavjesa, dekor, paket ili panel zavjesa.
Dakle svaka od navedenih je posebno skrojena za Vas.
Vrlo smo ponosni na visoki standard i kvalitetu naše usluge šivanja po mjeri.
Naš tim stručnjaka, krojačice i šivačice, s bogatim iskustvom i tehničkom spremnosti  pristupiti će izradi odnosno krojenju i šivanju zadatoga, što je teško danas pronaći u ovo doba masovne proizvodnje.
Kao takve mi poštujemo i vrijednost naših proizvoda, oni su bitan i sastavni dio našeg poslovanja.
Vjerujemo da je standard njihove izrade i našeg gotovog proizvoda upravo ovaj.
Bilo da ste u potrazi za klasičnim zavjesama, dekorima, paket ili panel zavjesama uvjereni smo da će te to sve pronaći kod nas.
Nastojimo ponuditi vrhunski materijal za svačiji ukus i potrebe (zavjese, dekori, blackout dekori te negorivi materijali s atestom o negorivosti).
Tjekom našeg prodajnog iskustva stvorili smo jedinstvenu kolekciju uzoraka što Vam omogućuje da provjerite kako pristaje Vaš odabrani materijal u udobnosti Vašeg doma ili poslovnog prostora i stoga biti sigurni da imate najbolji mogući izbor.
Jedna od najvećih prednosti šivanja po mjeri je skrojiti odnosno sašiti stavku na pola, pratiti točno od kraja do kraja ili po Vašim zadatim mjerama.
Također smo ponosni što možemo ponuditi velikii izbor dodatne opreme u završnoj fazi uređenja Vašeg interijera (razni držači,vezice,trakice).
Naš tim stručnjaka mogu za Vas skrojiti odnosno sašiti jastučiće, navlake za stolce, trake za vezanje  te prekrivače za krevete sve to po najvišim standardima.
Možete slobodno odabrati od klasične raskoši  do modernih i ravnih linija paket i panel zavjesa ili mnoštvo drugih stilova koji će nadopuniti Vaš interijer.
Možda bi ste željeli tradicionalnu čipku našiti na ili u zavjesu,bez obzira što željeli mi to možemo napraviti za Vas.
Nudimo najbolji vremenski okvir koji imamo na raspolaganju kako bi se osiguralo da sve stavke od narudžbe budu gotove što je brže moguće, bez žrtvovanja bilo kakvog elementa kvalitete.
Također nudimo besplatnu montažu na sve stavke iz narudžbe.